И СУНЦЕ СИЈА У БОЈИ НАШЕГ ЗЛАТА

На републичком такмичењу у певању традиционалних песама, у организацији Удружења музичких и балетских педагога Србије, а под покровитељством Министарства просвете, ученици наше школе забележили су фантастичне резултате, Такмичење је организовано у Београду, по категоријама, а у све три категорије Милан Симоновић је са својим пуленима освојио три прва места и окитио себе и ученике златом.

У првој групи друге категорије надметале су се ученице Магдалена Тасић, Викторија Златановић, Нина Стојановић, Јана Ђорђевић, Александра Јанковић, Јана Глигоријевић и Дуња Димитријевић. Од максималних 100 бодова жири је једногласно доделио 94 бода и прву републичку награду!

У другој групи треће категорије такмичиле су се Лена Станковић, Сунчица Станковић, Софија Стојковић, Александар Величковић, Неда Иванов, Невена Милосављевић и Исидора Александров. Оне су од максималних 100 бодова освојиле 97 бода и прво републичко место у својој категорији.

Као солиста представила се Јована Илић која је од максималних 100 бода освојила 98 и себе окитила трећом златном медаљом и првим републичким местом.