ПРОСЛАВИЛИ СМО 29. РОЂЕНДАН

Основна школа „Свети Сава“ прославила је 27. јануара, 2024. године 29. година постојања и успешног рада. Уз изузетно богату приредбу коју су овога пута за ученике школе и грађанство припремили професори Андријана, Данијела, Милан, Немања и вероучитељ Велибор, као и Хор школе, са осталим учесницима приредбе, испунили су салу Центра културе у Владичином Хану.

Директор школе је јавно похвалио све наставнике који су у претходној години са својим ученицима узели учешће и освајали места на републичким такмичењима. Јавно су похваљени и награђени следећи наставници: Лидија Ташић– професор Биологије; Оливера Костић – професор Српског језика и књижевности; Биљана Ристић – професор разредне наставе; Марина Костић – професор Енглеског језика; Љиљана Поповић – професор разредне наставе; Бојана Стаменковић – професор Руског језика; Милан Симоновић – професор Музичке културе; Зоран Ристић и Горан Илић – професори Технике и технологије; Петар Стошић – професор Историје и Милан Марковић – професор Физичког васпитања.

Награђени су и ученици који су учествовали на литерарном и ликовном конкурсу на темама везаним за Светосавље, као и такмичари у шаху.